Pensiune & restaurant
Patarlagele, 0238.550.300

Am descoperit Pensiunea Valea Lupului în mijlocul unei văi pitorești, pe drumul care leagă orașele Brașov și Buzău. Aici vă puteți bucura de confortul unei construcții noi, concepute de un arhitect elvețian. Mai mult, spațiul a fost construit din dorința de a integra foștii locatari ai Casei Copilului din Pănătău, deveniți adulți în viața profesională. Atmosfera este familială, astfel încât, departe de casă, vă puteți simți totuși ca acasă. Serviciile angajaților, camerele confortabile, precum și priveliștea de vis pe care o puteți admira de la balcon vă garantează o experiență de neuitat.

La Valea Lupului puteți savura din faimoasele produse românești, cum sunt spre exemplu mămăliguța și brânza din lapte de capră. Vă puteți bucura de aroma roșiilor coapte de razele soarelui sau de fructele gustoase culese din livezile proprii sau ale țăranilor din zonă. Restaurantul dispune de o terasă însorită de 40 de locuri, atât pentru oaspeții pensiunii, cât și pentru localnici, unde vă puteți relaxa savurând din faimoasele preparate.

Bucătăria vă stă la dispoziție atât cu mâncăruri românești, cât și din bucătăria internațională, fiind deschisă de marți până duminică pentru masa de prânz și cină. La Valea Lupului găsiți și o modernă sală de conferințe, de 70 de locuri si o sauna. Pensiunea Valea Lupului îmbină perfect confortul elvețian cu ospitalitatea românească.

Valea Lupului offers a discount for groups more than six people for booking via TurismBuzau.ro