Pensiune & restaurant
Patarlagele, 0238550300

Valea Lupului

Pensiunea Valea Lupului este amplasată pe o vale pitorească, în apropierea drumului care leagă orașele Brașov și Buzău. Este o construcție confortabilă, concepută de un arhitect elvețian. Atmosfera este familială, astfel încât, departe de casă, vă veți putea simți ca acasă. Profesionalismul angajaților, camerele confortabile, precum și priveliștea de vis din jur, ușor de admirat de la balcon, vă garantează o experiență de neuitat.

La Valea Lupului puteți savura faimoase produse românești, cum sunt spre exemplu mămăliguța și brânza din lapte de capră. Vă puteți bucura de aroma roșiilor coapte de razele soarelui sau de fructele gustoase culese din livezile proprii sau ale țăranilor din zonă. Restaurantul dispune de o terasă însorită de 40 de locuri, atât pentru oaspeții pensiunii, cât și pentru localnici, unde vă puteți relaxa savurând preparatele casei.

Bucătăria vă stă la dispoziție atât cu mâncăruri românești, cât și din bucătăria internațională, fiind deschisă de marți până duminică pentru masa de prânz și cină. La Valea Lupului găsiți și o modernă sală de conferințe, de 70 de locuri si o sauna. Locul găzduiește și singura bază de rafting din zona Buzăului. Pensiunea Valea Lupului îmbină perfect confortul elvețian cu ospitalitatea românească.

Valea Lupului offers a discount for groups more than six people for booking via TurismBuzau.ro