Centrul viticol Pietroasa
Centrul viticol Pietroasa se deosebește net de restul podgoriei din care face parte, Dealu Mare, prin condițiile de climă și sol, dar mai ales prin calitatea vinurilor. Vinul marcat D.O.C. PIETROASA se obține din struguri recoltați numai din arealul satelor Pietroasele, Pietroasa Mică, Clondiru de Sus, Dara, Șarânga și Câlțești.
Beneficiind de o perioadă de vegetație lungă, strugurii de Pietroasa au posibilitatea să acumuleze mari cantități de zaharuri. La Pietroasa direcția principală de producție o reprezintă vinurile dulci și aromate, precum cele de Tămâioasă românească sau Busuioacă de Bohotin, alături de cele dulci din soiul Grasă, realizate din struguri culeși târziu, la supramaturare. Centrul viticol este de asemenea profilat pe producerea de vinuri roșii de calitate superioară, din soiuri precum Feteasca neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot și Pinot noir, dar și pe vinuri albe de calitate superioară din soiurile Fetească albă, Fetească regală și Riesling italian. O parte dintre acestea pot fi degustate în crama La Butoaie.