De vazut: varul, facut ca pe vremea romanilor!
Joi dimineață va fi aprins focul în varniță. Vineri seara piatra va deveni incandescentă, iar focul va fi stins. Temperatura cuptorului va fi de aproape 2000°C.
Curioșii sunt așteptați de vineri, de când începe să devină palpitant. Vă așteptam, alături de noi, la un altfel de grătar. Se poate sta până duminică. Descărcarea cuptorului și stinsul varului se vor face sâmbătă. Se poate campa fără probleme în apropierea varniței, dar se pot și rezerva camere la motelul de la șosea. Aduceți (pentru copt) vinete, ardei, cârnați și tot ce vă mai trece prin cap. Va fi, garantat, o ocazie unică în viață. Aveți două zile să vă gândiți la asta. Joi seara tragem linie și vedem cine ne însoțește. Noi așteptăm șarja asta de vreo zece ani și nu vrem s-o ratăm. Undeva lângă Cislău, Buzău. Să nu ziceți că n-ați știut…
Atenție! Informații orientative, neupdatate din 2019.