Cosa Nostra nu este o crama clasica, de producator, ci una de colectie, cu rol exclusiv turistic. Majoritatea produselor care pot fi degustate in crama Cosa Nostra au fost oferite de producatori, in scop de promovare. Cele mai multe vinuri provin din zona Pietroasele, podgoria Dealu Mare.

Gasim aici cele mai cunoscute vinuri, unele deja vechi, din zona Dealu Mare dar nu numai. Gasim si cantitati indestulatoare de Tuica de prune (batrana sau mai recenta) din zona de munte a Buzaului, tescovina de pe Dealu Mare, palinca din fructe sau din struguri. Crama adaposteste si aperitive dulci, preparate dupa retete traditionale, din tescovina si fructe: visinata, afinata si altele.

Niciuna dintre licorile prezente, pastrate in crama in conditii de temperatura, umiditate si imbuteliere ideale, nu se comercializeaza, dar pot fi degustate in expeditiile Aiurix Rides sau in Tabara de baza. Acestea sunt oferite la protocol, impreuna cu povestile lor, pentru o cunoastere cat mai amanuntita a tuturor minunatiilor Tinutului Buzaului. Asadar, Crama Cosa Nostra serveste o cauza nobila si cam atat.