Un serviciu voluntar, (de) pe telefonul personal

Vreme de mulți ani am oferit pe loc informatii telefonice turistice din județ, tot soiul de ponturi, variante de trasee, recomandări personalizate răspunzând oricui la telefon la ore decente, în special în week-end. Cu un maximum de 10-15 apeluri pe zi vara, în week-end și un minim de unu, două apeluri pe săptămână, iarna. Totul pe numărul meu personal, cu semnal GSM la limita decenței și cu un deranj considerabil (asumat, ce-i drept). Am renunțat să mai răspund la apeluri de pe numere necunoscute fără un mic triaj prin SMS.

Așadar, dacă nu ai altă variantă, trimite-mi un SMS (știi tu unde) cu problema care te arde sau un email dacă nu arde prea tare și într-un interval decent te sun înapoi și ne putem auzi. Sunt în rețeaua Orange și în zona prin care mă învârt semnalul este practic inutilizabil. Să nu uiți că tot ce știu despre un anumit subiect (locație exactă, accesibilitate, pericole etc.) ar trebui să se regăsească pe site. Și nu suna să te recuperăm din teren, chiar nu mai avem cum să facem asta.

Afluxul de apeluri a fost cauzat de lipsa informațiilor precise din alte surse, de buna vizibilitate a subiectelor în motoarele de căutare și de niște genii care, ca să mai facă un ban cinstit (0,95 €/min), găsiseră aceasta scurtătură, vezi 118.932. Mulțumesc pentru înțelegere.